דייקון מסורתי מטוגן מהמטבח האמריקאי של הירוקו עשוי להיות בדיוק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 44 אוהדים. אם יש לך אורז מלוטש, מלאי ירקות, רוטב מיסו חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סוקיאקי במטבח אמריקאי מהמטבח האמריקאי של הירוקו, צ'יקן נמבאן מהמטבח האמריקאי של הירוקו, ו קציץ בשר מסורתי "All-American" (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את מיסו, סוכר, מירין, סאקה בסיר בינוני לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוק
מיסו
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מניחים את הסיר על אש בינונית ומביאים אותו לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מבשלים את התערובת, ערבוב כל הזמן, במשך 4 עד 5 דקות.
4
מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים במשך 8 דקות, ערבוב מדי פעם. לכבות את החום, להוסיף את פתיתי פלפל אדום, ומערבבים. (רוטב נוסף ניתן לאחסן במקפיא.)
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 שאלוט, מגורר או טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
עבור דייקון: לקלף את צנון דייקון לחתוך 4 דיסקים מדידה 2 1/2 אינץ 'בקוטר ו 2 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקון
6
מניחים את דיסקי דייקון בסיר בינוני עם מספיק מים קרים כדי לכסות אותם ב 2 אינץ'. לעטוף את האורז בשכבה כפולה של גזה, ליצור שק על ידי קשירת הצוואר עם חוט המטבח, ולהוסיף אותו לסיר. מביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני, ולאחר מכן להקטין את החום בינוני נמוך, ומבשלים את הדייקון, שנחשף, במשך 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקון
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
באמצעות כף מחוררת, להסיר בזהירות את הדיסקים דייקון, להשליך את המים והאורז, ולשטוף את הדיסקים בקערה מתחת למים קרים. תחליף את המים כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקון
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
לנקז את הדיסקים דייקון שוב.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקון
9
מניחים את מלאי האצות בסיר הנקי מעל חום בינוני ומביאים אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
Kelp
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מוסיפים את הדיסקים של דייקון, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים את הדייקון במשך 30 דקות. בעוד דייקון הוא בישול, לערבב את רוטב מיסו חריף עם 2 כפות של המניה מן הסיר כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן
מיסו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
באמצעות כף מחוררת, מעבירים את הדייקון לקערות הגשה, ושומרים את המניה לשימוש מאוחר יותר במנות אחרות (כמו בסיס למרק מיסו). באמצעות כף, יוצקים את הרוטב החריף על הדיסקים דייקון.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
צנון דייקון
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מקשטים עם שומשום בצל ירוק ומגישים. הזהר את האורחים שלך כי צנון דייקון עשוי להיות די חם במרכז.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקון
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)