דלעת זנגוויל דלעת
המתכון דלעת זנגוויל קצת יכול לספק את הכמיהה הסקוטית שלך סביב 40 דקות. מתאים ל-25 ומחירו 55 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. אם יש לכם סוכר חום, חלב, תערובת עוגות זנגוויל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו דלעת-זנגוויל קצת, דלעת זנגוויל דלעת, ו דלעת-זנגוויל קצת (מתכונים דומים).
הוראות
מכינים ואופים זנגוויל לפי הוראות החבילה, תוך שימוש בשני 9 אינץ ' משומנים. מחבתות אפייה עגולות. מצננים לחלוטין על מדפי תיל.
בינתיים, לפודינג, בסיר גדול, שלבו תערובת פודינג וחלב; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. מבשלים ומערבבים 1-2 דקות יותר או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מצננים לטמפרטורת החדר.
שלב דלעת וסוכר חום; מערבבים לפודינג.
ב-4 קוט. קערת הגשה מזכוכית, מתפוררת עוגת זנגוויל אחת; לחץ בעדינות כלפי מטה. למעלה עם חצי תערובת פודינג וציפוי מוקצף. חזור על שכבות. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.