קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות25
ציון בריאות3
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
תענוגות קולינריים של המסעדות המובילות בניו אינגלנד המופיעות ברשימת המסעדות החדשות הטובות ביותר באמריקה של Esquire
תענוגות קולינריים של המסעדות המובילות בניו אינגלנד המופיעות ברשימת המסעדות החדשות הטובות ביותר באמריקה של Esquire

דלעת זנגוויל דלעת

דלעת זנגוויל דלעת
המתכון דלעת זנגוויל קצת יכול לספק את הכמיהה הסקוטית שלך סביב 40 דקות. מתאים ל-25 ומחירו 55 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. אם יש לכם סוכר חום, חלב, תערובת עוגות זנגוויל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו דלעת-זנגוויל קצת, דלעת זנגוויל דלעת, ו דלעת-זנגוויל קצת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכינים ואופים זנגוויל לפי הוראות החבילה, תוך שימוש בשני 9 אינץ ' משומנים. מחבתות אפייה עגולות. מצננים לחלוטין על מדפי תיל.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בינתיים, לפודינג, בסיר גדול, שלבו תערובת פודינג וחלב; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. מבשלים ומערבבים 1-2 דקות יותר או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסירים מהאש; מצננים לטמפרטורת החדר.
4
שלב דלעת וסוכר חום; מערבבים לפודינג.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
5
ב-4 קוט. קערת הגשה מזכוכית, מתפוררת עוגת זנגוויל אחת; לחץ בעדינות כלפי מטה. למעלה עם חצי תערובת פודינג וציפוי מוקצף. חזור על שכבות. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)