סקווש מטוגן עמוק הוא צמחוני תוספת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 202 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 57 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצים, חלב חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. נסו חציל מטוגן בשמן עמוק, קנולי מטוגן בשמן עמוק, ו צדפות מטוגנות בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי גדול, יוצקים את השמן לעומק של 2 אינץ'; חום ל 365 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
בקערה גדולה מקציפים יחד את חלב החמאה והביצים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הדלעת, זורקים בעדינות למעיל; תן לעמוד למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
4
מסננים את הדלעת, משליכים את תערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
סכין קילוף
5
בכלי רדוד שלבו את קמח התירס, הקמח, התיבול הקג ' ון או הקריאולי, אבקת האפייה, המלח והפלפל, לפי הטעם. מחפר את הדלעת בתערובת לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות