דלעת ספגטי עם עגבניות צלויות אש
דלעת ספגטי עם עגבניות קלויות אש יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 51 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך דלעת ספגטי, שמן צמחי, זיתים kalamatan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . נסו דלעת ספגטי עם עגבניות קלויות בתנור, דלעת ספגטי קפרזה עם עגבניות צלויות {צמחוני}, ו סקווש ספגטי עם תרד פסטו ועגבניות צלויות במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
הניחו חצאי סקווש ספגטי עם צדדים חתוכים על תבנית אפייה.
אופים סקווש בתנור שחומם מראש עד סכין חותך בקלות את העור, כ 45 דקות.
מוציאים מהתנור ומשתמשים במזלג כדי למשוך ולהפריד את גדילי הדלעת מהעור; מניחים בצד את הדלעת ספגטי בקערה גדולה וחמים.
מחממים שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים אספרגוס, בצל ושום עד מכרז, על 10 דקות. מערבבים עגבניות צלויות באש, גבינת פטה וזיתים; מבשלים עד מחומם דרך, 3 עד 5 דקות. לזרוק תערובת עגבניות עם סקווש ספגטי עד משולב היטב; העונה עם מלח ופלפל לפני ההגשה.