דלעת סקווש ופרמזן פודינג לחם
מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, לחם בן יום, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם מתובל בדלורית סקווש, דלעת סקווש ופודינג לחם צ'דר, ו דלעת סקווש ופודינג לחם צ'דר.
הוראות
מסדרים סקווש בשכבה אחת על מחבת ג ' לי-רול מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד מכרז.
הסר מהתנור; להפחית את טמפרטורת התנור ל 35
שמן חום במחבת nonstick בינונית מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד מכרז.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
שלב הנותרים 1/4 כפית מלח, חלב, 1/2 כוס גבינה, פלפל, אגוז מוסקט, ביצים, חלבונים ביצה בקערה גדולה, ערבוב עם מקציף. מערבבים תערובת סקווש ובצל.
מוסיפים לחם ומערבבים בעדינות לשלב.
בואו לעמוד 10 דקות. כפית לתוך צלחת אפייה 2 ליטר מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד פודינג מוגדר משחימים קלות.