דלעת סקווש-מרק תפוחים
צריך ללא גלוטן, מרק ראשוני וצמחוני? מרק דלורית תפוחים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-61 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שום, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו מרק דלורית תפוחים, מרק תפוחים דלורית, ו דלעת סקווש ומרק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°; קו גיליון אפייה גדול עם לסכל.
מניחים צלעות סקווש לחתוך על הסדין, מפזרים מלח ופלפל ומכסים בנייר כסף. צלי עד רך, על 1 שעה 15 דקות. להתקרר מעט, ואז לגרוף את הבשר עם כפית גדולה. השליכו עורות.
בסיר גדול, להמס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל, מפזרים מלח ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 8 דקות. אין לאפשר בצל לחום. קליפה, ליבה בערך לקצוץ תפוחים. כאשר בצל רך, מוסיפים שום ותפוחים קצוצים לסיר ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות.
מוסיפים עוגת דלעת תבלין; מערבבים במשך 1 דקה. מערבבים סקווש מרק; מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד תפוחים רכים לחלוטין, 25 דקות.
עבודה בקבוצות, מרק פירה בבלנדר עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. להחזיר מרק לסיר ולמקם על אש נמוכה כדי להתחמם.
מחלקים מרק בין 8bowls, טיפת מנה של שמנת חמוצה באמצע כל ומגישים מיד.