דלעת-עוגה כתומה
מתכון זה מספק 14 מנות. עם 370 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך תמצית vanillan, אגוז מוסקט הקרקע, ג'ינג'ר הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דלעת עוגת תפוזים, עוגת דלעת כתומה, ו עוגת דלעת עם ארבע שכבות עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סוכר מגורען וחמאה בקערה גדולה, ומכה עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
להוסיף תחליף ביצה וניל; לנצח עד מעורבב היטב.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך אגוז מוסקט), תוך ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח וחלב לסירוגין לתערובת חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
יוצקים הבלילה לתוך 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות מצופה ספריי בישול; מחבתות ברז חדה פעם על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבתות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מניחים 1 כוס אבקת סוכר וגבינת שמנת בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים אבקת סוכר וקליפה נותרים; לנצח עד רכות.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת.
מורחים ציפוי גבינת שמנת 2/3 כוס באופן שווה על גבי עוגה. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה; מורחים הנותרים ציפוי גבינת שמנת מעל, אבל לא צדדים, של עוגה. מסדרים פרוסות תפוז בטבעת סביב הקצה החיצוני של שכבת העוגה העליונה.
מפזרים זרעי רימון מעל מרכז שכבת העוגה העליונה. חנות העוגה מכוסה באופן רופף במקרר.