דלעת עוגת גבינה ברים
דלעת עוגת גבינה ברים דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. אם יש לך תחליף ביצה, קמח, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו דלעת עוגת גבינה ברים, דלעת עוגת גבינה ברים, ו דלעת עוגת גבינה ברים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים קמח למחבת; מבשלים 5 דקות או עד חום בהיר, ערבוב לעתים קרובות.
העברת קמח לקערה; מגניב לחלוטין.
שלב קמח מקורר, 1/2 כוס סוכר חום, ומלח במעבד מזון; דופק 5 פעמים או עד בשילוב.
מוסיפים חמאה צוננת; דופק עד תערובת דומה ארוחה טובה. לחץ 1 כוס תערובת קמח באופן שווה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול; שמור את תערובת הקמח הנותרת.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד הקרום הוא השחמה קלות.
כדי להכין מילוי, להפיץ דלעת בשכבה זוגית על כמה שכבות של מגבות נייר; כיסוי עם מגבות נייר נוספות.
מערבבים סוכר מגורען, 1/2 כוס סוכר חום כהה, וגבינות שמנת בקערה. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 2 דקות או עד חלקה. לגרד דלעת לקערה באמצעות מרית גומי.
להוסיף תחליף ביצה, קינמון, וניל, allspice, וביצה; לנצח עד חלקה. לגרד את הבלילה לתוך קרום אפוי.
מערבבים תערובת קמח שמורה ופקאנים בקערה קטנה; מפזרים 2 כפיות מים. לסחוט חופנים של ציפוי כדי ליצור חתיכות גדולות. להתפורר מעל מילוי.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מילוי מוגדר היטב.
הסר מהחום; מגניב במחבת על מתלה חוט לטמפרטורת החדר.