דלעת עם תמרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סקווש אצטרובל עם תאריכים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו את סקווש בלוט, סוכר חום, ללא שומן טראנס שמן צמחי להפיץ, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סקווש בלוט קלוי עם תמרים, זרעי דלעת וגבינת עיזים ומסגיר הודו אורגני שלם, פילה בקלה חריף עם רוטב קוקוס-סקווש על סקווש קלוי, ו Butternut סקווש אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם נמס Gruyere: שתי דרכים.
הוראות
פירס סקווש עם סכין בכמה מקומות כדי לאפשר קיטור לברוח.
מניחים על מגבת נייר למיקרוגל בתנור מיקרוגל. מיקרוגל חשף כ 5 דקות או עד סקווש מרגיש חם למגע.
חותכים לשניים; להסיר זרעים.
במנה רדוד למיקרוגל, מניחים חצאי סקווש, חותכים צדדים למטה. מכסים עם גלישת פלסטיק למיקרוגל, קיפול גב קצה אחד או פינה 1/4 אינץ ' לפרוק קיטור. מיקרוגל על גבוה 5 עד 8 דקות, צלחת סיבוב כל 2 דקות, עד מכרז.
בקערה קטנה, לערבב מרכיבים שנותרו. הפעל צדדים לחתוך סקווש למעלה. תערובת תאריך כף לתוך מרכזי סקווש. מיקרוגל נחשף על גבוה על 1 דקה או עד הסוכר נמס.
חותכים כל חצי סקווש ל 2 חתיכות הגשה.