לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את הארטישוק של נונה. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1027 קלוריות, 56 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 68% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. 57 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. אם יש לכם פלפל, שום, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 97%. ציון זה הוא סופר. נסו הארטישוק של נונה, ראגו כל נונה, ו הביסקוטי של נונה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
חמאה תבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
3
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה. משפשפים את הצדדים החתוכים של הארטישוק עם חצאי הלימון. סוחטים את המיץ מחצי הלימון למים ומוסיפים את קליפות הלימון.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
קונכיות פסטה
מיץ
לימון
מים
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים את חצאי הארטישוק, מכסים ומבשלים עד שהם רכים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
5
מסננים במסננת, דפנות הגבעול פונות כלפי מעלה, כדי לאפשר לכל עודפי מים להתנקז מהעלים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
6
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את השום ומבשלים עד להזהבה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
8
מוציאים את השום וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
שום
9
מסירים את התבנית מהאש ונותנים לשמן להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מקציפים פנימה את משחת האנשובי לתערובת אחידה. מחזירים את התבנית לאש ומניחים את הארטישוקים, בצד החתוך כלפי מטה, בתבנית. מבשלים 6 דקות. הופכים את הארטישוקים ומבשלים עד שהם רכים, 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
ארטישוק
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
11
מוציאים את הארטישוקים ושומרים את מיצי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מחממים פטם מראש. מסדרים את הארטישוקים, בצד החתוך כלפי מעלה, בתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
13
מפזרים את המלח, הפלפל, הזיתים והצלפים.
מרכיבים שתצטרך
צלפים
זיתים
פלפל
מלח
14
מערבבים יחד את הגבינה ופירורי הלחם בקערה קטנה ומפזרים מעל. כף את מיצי התבנית השמורים מעל פירורי הלחם. צולים עד להזהבה, 2 עד 3 דקות.