"הביסקוויטים של קאלי והשושן הלבן מסגירים
הביסקוויטים של קאלי וסילוק לילי לבן יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף התבלינים בצד שלך. והוא מספק כ 10 מנות . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, גבינת שמנת, קמח שמעלה את עצמו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. הוא מובא אליכם ע " י "טירוף העוגיות". מתכונים דומים: "הביסקוויטים של קאלי והשושן הלבן מסגירים, "הביסקוויטים של קאלי והשושן הלבן מסגירים, ו עוגת קטיפה אדומה עם שושן לבן.
הוראות
התאם מתלה למרכז התנור וחימום מראש ל 500 מעלות F. למדוד את הקמח לקערת ערבוב גדולה.
מוסיף את החמאה קוביות גבינת שמנת לקמח באמצעות האצבעות שלך כדי "לחתוך" אותו. זה צריך להיות דומה גבינת קוטג ' עבה עם קצת קמח רופף.הפוך גם במרכז.
יוצקים את חלב החמאה, באמצעות הידיים או מרית גומי קטנה, לערבב את הקמח לתוך החמאה. הבצק יהיה רטוב ומלוכלך.
מפזרים קמח על גבי הבצק. מריצים מרית גומי סביב החלק הפנימי של הקערה ויוצרים מרחב בין הבצק לקערה.
מפזרים קצת יותר קמח בקמט. קמח משטח עבודה או מחצלת אפייה גמישה היטב. בכוח, לזרוק את הבצק מהקערה על פני השטח. קמח את החלק העליון של הבצק ואת המערוך.
מרדדים את הבצק ל ½ אינץ עבה בצורת אליפסה. אין צורך ללוש – פחות אתה מתעסק עם הבצק טוב יותר.קמח 2 אינץ ' חותך ביסקוויט מתכת עגול. התחל מקצה הבצק התגלגל החוצה אגרוף החוצה כמו סיבובים רבים ככל שתוכל. אתה צריך לקבל מ 10 עד 12 בהתאם לגודל האמיתי של חותך הביסקוויטים שלך.
שים את הביסקוויטים במחבת ברזל יצוק או על תבנית אפייה כבדה מברשת צמרות עם חמאה.שים ביסקוויטים בתנור ומיד להפחית את החום ל 450 מעלות F.
אופים במשך 16 עד 18 דקות או עד הזהב.