הברווז של נייג'ל סלייטר עם תאנים וברולו
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל הברווז של נייג'ל סלייטר עם תאנים וברולו. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כוס יין, תאנים, כמה עלי קורנית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התאנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם תאנים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו Coq au ריזלינג של נייג'ל סלייטר, שרימפס של נייג'ל סלייטר עם ירקות אסיאתיים, ו צ'אטני השזיף המתוק של נייג' ל סלייטר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 204° (200°C). מתבלים את רגלי הברווז במלח ופלפל שחור, תוחבים את זרזי הקורנית, ואז צולים בתנור עד לזהב ועור פריך-עניין של עשרים וחמש עד שלושים דקות בערך.
החזקת הברווז במקום עם מרית, לשפוך את השומן ואת השמורה ליום אחר. זה יהיה נפלא לתפוחי אדמה.
חותכים את התאנים לשניים ומכניסים אותם, לחתוך את הצד למטה, סביב הברווז.
יוצקים את היין האדום ומניחים מעל חום בינוני עד שהיין התאדה בחצי והתאנים התרככו, מגרדים כל פיסות קרום מהמחבת לתוך היין.