קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות18
ציון בריאות29
מגזין

ההודו הרעב לתשומת לב של לחות

ההודו הרעב לתשומת לב של לחות
תרנגול ההודו הרעב לתשומת לב של הלחות יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 73 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. . גשו לסופר וקנו הודו, מלח ופלפל, מלית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו חומוס ארטישוק רעב, שימו לב, מסוקים., ו At-At Attention עוף בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). הגדר מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר כך טורקיה יתאים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יש לשטוף את ההודו ולייבש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
מניחים במחבת צלייה גדולה וממלאים את החלל במילוי. לשפשף חמאה בכל רחבי מבחוץ, ומתבלים עם מלח ופלפל. השתמש גיליון גדול של רדיד אלומיניום לעשות אוהל על הציפור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מניחים בתנור שחומם מראש, וכאן זה נהיה מעניין. למרוח כל 5 עד 10 דקות-בכל מקום! בכל פעם שאתה לא עושה משהו, בסטה! אם אתה עסוק מדי כדי להשרות, קח תורות עם מישהו אחר. לאחר 2 שעות, להסיר את האוהל לסכל. שמור צלייה עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 180 מעלות F (82 מעלות C) כאשר נלקח בחלק העבה ביותר של הירך. זה צריך לקחת בערך 4 שעות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן