קושימומחה
מוכן ב25 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

הודו וארטישוק ממולאים פגזים ברוטב ארביאטה

הודו וארטישוק ממולאים פגזים ברוטב ארביאטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה ארטישוק ממולאים פגזים עם רוטב ארביאטה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 489 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 17 אוהדים. אם יש לך מלח כשר, מוצרלה, 2 בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו קונכיות ממולאות ברוטב ארביאטה, קונכיות ממולאות הודו וארטישוק, ו רוטב ארביאטה עם כדורי בשר הודו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים חלקית עד רך אבל עדיין מאוד מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
3
מסננים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
4
בינתיים, במחבת כבדה גדולה, מחממים את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים עד הבצלים רכים ומתחילים להשחים, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
6
מוסיפים את טורקיה הקרקע, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור וממשיכים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא מעט זהוב ומבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחוןהודו טחון
פלפל שחורפלפל שחור
בשרבשר
מלחמלח
7
מוסיפים את לבבות הארטישוק ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוקלבבות ארטישוק
8
הסר מהחום ולתת מגניב.
9
בקערה גדולה משלבים את תערובת ההודו המקוררת עם גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, ביצים, בזיליקום, פטרוזיליה, ואת שאר המלח והפלפל. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
פטרוזיליהפטרוזיליה
טורקיה כולהטורקיה כולה
באזיל!באזיל!
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
כדי למלא את הפגזים, לכסות את החלק התחתון של 9-by-13-by-2-inch תבנית אפייה עם 1 כוס רוטב Arabbiata. קח פגז בכף היד שלך ולמלא אותו עם כף גדולה של תערובת טורקיה, על 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
מניחים את הקליפה הממולאת בתבנית האפייה. המשך למלא את הפגזים עד לתבנית האפייה מלאה, כ -24 פגזים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
לטפטף את רוטב ארביאטה שנותר על הצדפים, למעלה עם מוצרלה מגוררת. אם הקפאה, לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק במקום במקפיא במשך 1 יום ועד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
רוטברוטב
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
13
כדי לאפות, מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
אופים עד הפגזים מחוממים דרך והגבינה מתחילה חום, על 60 דקות (20 דקות אם פגזים מופשרים.)
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
2 כפות שמן זית כתית
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
16
6 אונקיות פרוסות pancetta, קצוץ גס
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
17
2 כפיות פתיתי פלפל אדום כתוש
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
18
2 שיני שום, טחון
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
19
5 כוסות צ ' ארד או רוטב מרינרה טרי
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
20
מחממים את שמן הזית בסיר מרק גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
21
מוסיף את pancetta ו לטגן עד חום זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
22
מוסיפים את השום ואת הטחון עד למכרז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
23
מוסיפים את רוטב המרינרה ופתיתי פלפל אדום ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
24
הסר מהחום ולתת מגניב עד מוכן לשימוש.