הודו וארטישוק ממולאים פגזים ברוטב ארביאטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה ארטישוק ממולאים פגזים עם רוטב ארביאטה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 489 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 17 אוהדים. אם יש לך מלח כשר, מוצרלה, 2 בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו קונכיות ממולאות ברוטב ארביאטה, קונכיות ממולאות הודו וארטישוק, ו רוטב ארביאטה עם כדורי בשר הודו (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים חלקית עד רך אבל עדיין מאוד מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 4 עד 5 דקות.
בינתיים, במחבת כבדה גדולה, מחממים את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים עד הבצלים רכים ומתחילים להשחים, כ 3 דקות.
מוסיפים את טורקיה הקרקע, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור וממשיכים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא מעט זהוב ומבושל דרך.
מוסיפים את לבבות הארטישוק ומערבבים לשלב.
בקערה גדולה משלבים את תערובת ההודו המקוררת עם גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, ביצים, בזיליקום, פטרוזיליה, ואת שאר המלח והפלפל. מערבבים לשלב.
כדי למלא את הפגזים, לכסות את החלק התחתון של 9-by-13-by-2-inch תבנית אפייה עם 1 כוס רוטב Arabbiata. קח פגז בכף היד שלך ולמלא אותו עם כף גדולה של תערובת טורקיה, על 2 כפות.
מניחים את הקליפה הממולאת בתבנית האפייה. המשך למלא את הפגזים עד לתבנית האפייה מלאה, כ -24 פגזים.
לטפטף את רוטב ארביאטה שנותר על הצדפים, למעלה עם מוצרלה מגוררת. אם הקפאה, לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק במקום במקפיא במשך 1 יום ועד 1 חודש.
כדי לאפות, מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
אופים עד הפגזים מחוממים דרך והגבינה מתחילה חום, על 60 דקות (20 דקות אם פגזים מופשרים.)
6 אונקיות פרוסות pancetta, קצוץ גס
2 כפיות פתיתי פלפל אדום כתוש
5 כוסות צ ' ארד או רוטב מרינרה טרי
מחממים את שמן הזית בסיר מרק גדול על אש בינונית.
מוסיף את pancetta ו לטגן עד חום זהוב, על 5 דקות.
מוסיפים את השום ואת הטחון עד למכרז, על 1 דקה.
מוסיפים את רוטב המרינרה ופתיתי פלפל אדום ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום ולתת מגניב עד מוכן לשימוש.