הודו זנגביל ואספרגוס
הודו זנגביל ואספרגוס הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, קורנפלור, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אספרגוס ג'ינג'ר, אספרגוס ג'ינג'ר, ו חזיר זנגביל ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את טורקיה בין שני יריעות של פלסטיק כבד לעטוף; לשטח עד עובי 1/2 אינץ', באמצעות פטיש בשר או מערוך. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול, ומניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף טורקיה, ומבשל 5 עד 6 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
הוסף אספרגוס הבא 4 מרכיבים. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 6 עד 8 דקות או עד טורקיה נעשה.
מערבבים מים וקורנפלור, מערבבים היטב.
להוסיף תערובת קורנפלור לתערובת טורקיה במחבת; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד הרוטב הוא מעובה.
הסר טורקיה ואספרגוס ממחבת, ומניח על מגש הגשה. רוטב כפית על הודו ואספרגוס.