הודו מוקרם על פירה
הודו מוקרם על פירה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 630 קלוריות, 93 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.36 דולר למנה. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. ו 4 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, קמח, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי לנצל את הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח פאי דלעת כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. נסו הודו מוקרם על פירה, בטטות האסלבק עם הודו צ'יפוטלה מוקרם, ו פאי רועים בטורקיה עם שאריות פירה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול הקפיצו את הבצל בחמאה עד שהוא רך.
מפזרים את הקמח, המלח והפלפל. מערבבים פנימה את החלב עד לקבלת תערובת אחידה.
מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהם מסמיכים ומבעבעים.
מוסיפים את ההודו והירקות; מכסים ומבשלים עד לחימום.