הודו צלוי בשקית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם טורקיה, בצל, ענביםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זה מושלם עבור חג ההודיה. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. נסו הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי, הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, ו הודו צלוי Pho (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים את הקמח בשקית בישול התנור ולנער אותו.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מניחים את שקית התנור במחבת צלייה גדולה כי הוא לפחות 2 אינץ ' עמוק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
4
הסר את הקרביים והצוואר מתורכיה והנח אותם בצד לשימוש נוסף או השלך אותם. יש לשטוף את ההודו מתחת למים זורמים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
מים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
5
מניחים את הבצל, לימון, טימין או פטרוזיליה, מלח ופלפל בחלל של טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
פלפל
טורקיה כולה
לימון
בצל
טימין
מלח
6
מברישים את החלק החיצוני של טורקיה עם חמאה מומסת ומפזרים מלח מתובל על כל זה.
מרכיבים שתצטרך
מלח מתובל
חמאה
טורקיה כולה
7
מניחים את תרנגול ההודו בשקית התנור, ולאסוף את התיק באופן רופף סביב טורקיה, המאפשר מקום למחזור חום. תאבטחו את התיק עם עניבת הניילון שלו.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
חותכים ארבעה או חמישה חריצים 1 אינץ בחלק העליון של התיק כך קיטור יכול לברוח. הכנס את הקצוות של התיק במחבת הצלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
9
צולים את ההודו עד מדחום בשר שנקרא מיידית ממוקם בחלק העבה ביותר של הירך הפנימית רושמת 82°, 2 עד 3 שעות. (אם אתה ממלא את טורקיה, תצטרך להוסיף עוד 30 דקות זמן בישול.)
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
10
הסר את מחבת הקלייה מהתנור והנח אותה על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
11
תן לתרנגול ההודו לנוח בשקית למשך כ-15 דקות. בזהירות להסיר את טורקיה מן התיק ולהעביר אותו מגש לנוח במשך כ 30 דקות לפני גילוף. בעדינות אוהל טורקיה עם רדיד אלומיניום כדי לשמור אותו חם בזמן שהוא נח.