הודו צלוי עם חמאת טימין וצלי שאלוט
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? הודו צלוי עם חמאת טימין וצלי שאלוט יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 70 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 576 קלוריות. מתאים ל-14 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חמאה, רוטב של הרגע האחרון, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: הודו צלוי עם חמאת שאלוט ורוטב טימין, עוף צלוי עם תפוחים, טימין וצלי שאלוט, ו הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי.
הוראות
אם אתה קונה ציפור קפואה, זכור לאפשר לפחות 3 ימים כדי שזה להפשיר במקרר.
הסר giblets וצוואר מטורקיה; עתודה להכנת מרק תוצרת בית, אם תרצה בכך. יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש.
מניחים הודו, חזה למעלה, במחבת מטלית משומנת.
שלב חמאה מרוככת ו 2 כפות טימין קצוץ, ערבוב היטב. שימוש באצבעות, בזהירות לשחרר את העור מטורקיה באזור הצוואר, עובד למטה לאזור השד והירך.
מורחים 1/4 תערובת חמאה כוס מתחת לעור.
לקשור את הרגליים יחד עם חוט כבד, או לתחוב אותם תחת דש של העור. קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור, ולהכניס תחת ציפור. למרוח בנדיבות מלח ופלפל על טורקיה. אוהל טורקיה רופף עם רדיד אלומיניום; צלי ב 325 במשך 1 שעה.
ממיסים את חמאת הטימין שנותרה בסיר קטן על אש נמוכה; מניחים בצד לצלחת.
מקלפים שאלוט ומניחים בקערה; טפטוף בשמן זית ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל. תניח בצד.
לחשוף את טורקיה; baste עם כמה כפות נמס תערובת חמאת טימין. צלי 1 שעה, צולה מדי פעם עם תערובת חמאה. לאחר שעה שנייה של צלייה, לפזר שאלוט במחבת סביב טורקיה; טורקיה baste. צלוי 1 יותר שעה או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק בשרי של ירכיים רושמים 180, טורקיה צלי כל 15 דקות עם תערובת חמאה ו טפטוף מחבת.
כאשר טורקיה נעשית, בזהירות להעביר אותו מגש הגשה; לארגן שאלוט סביב טורקיה. מכסים בנייר כסף, ולתת טורקיה לנוח 15 דקות לפני גילוף. שמור טיפות במחבת לרוטב של הרגע האחרון. הכן רוטב.
מגש לקישוט רק לפני ההגשה, אם תרצה בכך.