קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות26
מגזין

הודו צלוי עם חמאת טימין וצלי שאלוט

הודו צלוי עם חמאת טימין וצלי שאלוט
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? הודו צלוי עם חמאת טימין וצלי שאלוט יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 70 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 576 קלוריות. מתאים ל-14 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חמאה, רוטב של הרגע האחרון, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: הודו צלוי עם חמאת שאלוט ורוטב טימין, עוף צלוי עם תפוחים, טימין וצלי שאלוט, ו הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי.

הוראות

1
אם אתה קונה ציפור קפואה, זכור לאפשר לפחות 3 ימים כדי שזה להפשיר במקרר.
2
הסר giblets וצוואר מטורקיה; עתודה להכנת מרק תוצרת בית, אם תרצה בכך. יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מפזרים חלל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4
מניחים הודו, חזה למעלה, במחבת מטלית משומנת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
5
שלב חמאה מרוככת ו 2 כפות טימין קצוץ, ערבוב היטב. שימוש באצבעות, בזהירות לשחרר את העור מטורקיה באזור הצוואר, עובד למטה לאזור השד והירך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
מורחים 1/4 תערובת חמאה כוס מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
לקשור את הרגליים יחד עם חוט כבד, או לתחוב אותם תחת דש של העור. קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור, ולהכניס תחת ציפור. למרוח בנדיבות מלח ופלפל על טורקיה. אוהל טורקיה רופף עם רדיד אלומיניום; צלי ב 325 במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
ממיסים את חמאת הטימין שנותרה בסיר קטן על אש נמוכה; מניחים בצד לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מקלפים שאלוט ומניחים בקערה; טפטוף בשמן זית ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
לחשוף את טורקיה; baste עם כמה כפות נמס תערובת חמאת טימין. צלי 1 שעה, צולה מדי פעם עם תערובת חמאה. לאחר שעה שנייה של צלייה, לפזר שאלוט במחבת סביב טורקיה; טורקיה baste. צלוי 1 יותר שעה או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק בשרי של ירכיים רושמים 180, טורקיה צלי כל 15 דקות עם תערובת חמאה ו טפטוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
כאשר טורקיה נעשית, בזהירות להעביר אותו מגש הגשה; לארגן שאלוט סביב טורקיה. מכסים בנייר כסף, ולתת טורקיה לנוח 15 דקות לפני גילוף. שמור טיפות במחבת לרוטב של הרגע האחרון. הכן רוטב.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מגש לקישוט רק לפני ההגשה, אם תרצה בכך.