הטוב ביותר בשר בקר וברוקולי
הטוב ביותר בשר בקר וברוקולי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך רוטב סויה, סטייק עגול, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ברוקולי בקר, עוגת בקר ברוקולי, ו ברוקולי בקר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה. מערבבים את הסטייק ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד בשר משחימים כמעט לחלוטין.
מערבבים בצלים ומוסיפים עד רך. מערבבים בברוקולי, קרם מרוכז של מרק ברוקולי, מים ורוטב סויה. להתמזג היטב.
להפחית חום לכסות. לבשל כדי doneness הרצוי.