הטכניקות הבסיסיות של Baguettes Poolish אפיית לחם קלאסי
מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 737 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אונקיות קמח לחם, פאונד 10 2/3 אונקיות קמח לחם, 2 אונקיה מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 18 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו הטכניקות הבסיסיות של לחמניות קייזר של אפיית לחם קלאסי, הטכניקות הבסיסיות של אפיית לחם קלאסי של כאב Au Lait, ו הטכניקות הבסיסיות של בריוש הכאב של אפיית לחם קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את המקום mise en עבור poolish, דואג כי המים הוא כ 75 מעלות.
כדי להפוך את poolish, לשלב את קמח הלחם ומים עם השמרים בקערת ערבוב גדולה, ערבוב עם כף עץ כדי להתמזג. כאשר מעורבב, לגרד את קצה הקערה, לכסות עם סרט פלסטיק, ולהניח בצד להתסיס ב 70 מעלות במשך 12 עד 14 שעות.
כאשר מוכן לעשות את הבצק הסופי, להכין את mise en המקום.
שלב את קמח הלחם עם המים בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד וו.
מערבבים על מהירות נמוכה עד מעורבב. עצור את המיקסר ו autolyse במשך 15 דקות.
מוסיפים את המלח יחד עם שמרים ופוליש ומערבבים על נמוך במשך 5 דקות. הגדילו את מהירות המיקסר לבינונית וערבבו במשך כ-8 דקות, או עד שהבצק מתחבר אך נשאר מעט דביק. בדוק את התפתחות הגלוטן על ידי משיכת חלון.
שמן קל קערה גדולה או מיכל.
לגרד את הבצק לקערה מוכנה. מכסים את הקערה עם סרט פלסטיק ומניחים בצד להתסיס במשך 1 שעה.
לחשוף ולקפל את הבצק.שוב, לכסות עם סרט פלסטיק ולהניח בצד להתסיס במשך 1 שעה.
כשעה לפני שאתם מוכנים לאפות את הלחם, מניחים את אבן האפייה או האריחים לתנור ומחממים עד 470 מעלות. אם משתמשים במחבת כדי ליצור קיטור, מניחים אותו בתנור עכשיו.
קמח קל משטח עבודה נקי ושטוח.
לחשוף את הבצק ולחלק אותו לארבעה 350 גרם / 12 1/2 אונקיה יומני על משטח מקומח. כיסוי עם סרט פלסטיק ספסל מנוחה במשך 15 דקות.
לחשוף את הבצק, במידת הצורך, קמח קלות את משטח העבודה. לחץ בעדינות על הבצק כדי דגה בזהירות לעצב כל יומן לתוך באגט.
מניחים כל באגט, בצד התפר למטה, למחבת באגט. כיסוי עם סרט פלסטיק הוכחה במשך 45 דקות.
לחשוף את הבצק, באמצעות צולע או תער, מיד להבקיע את הלחם. כדי להפוך את הקיטור הנדרש, להוסיף 1 כוס קרח למחבת החמה בתנור. מיד להעביר את מחבתות הלחם לאבן האפייה החמה בתנור שחומם מראש.
אופים, עם קיטור, במשך 25 דקות, או עד הקרום הוא צבע זהוב חום עמוק הצדדים מוצקים למגע.
הסר מהתנור ולהעביר מתלים חוט מגניב.