קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםלחם
מגזין

הלחם האירי של דודה קתי

הלחם האירי של דודה קתי
הלחם האירי של דודה קתי הוא ... צמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, זרעי קימל, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. מתכונים דומים: תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). שמן וקמח מחבת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מערבבים קמח, סוכר, צימוקים, זרעי קימל, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
זרעי קימלזרעי קימל
צימוקיםצימוקים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים ביצים, חלב חמאה וחלב לתערובת הקמח; מערבבים עד משולב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
4
מעבירים בצק למחבת המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש עד כאשר הלחם הוא טפח על גבי זה נשמע חלול, על 75 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור