הליבוט בגריל אני
הליבוט בגריל אני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 86 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 699 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא סטייקים הליבוט, מלח, מיץ אשכוליות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: הליבוט בגריל מתובל בצ'ילי עם רוטב תירס צלוי, הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס ועגבניות צ'אטני דובדבן בגריל, ו הליבוט בגריל עם פלפל אדום בגריל האריסה.
הוראות
מערבבים יחד מיץ אשכוליות, שמן זית, 2 כפיות מיורן, מלח ופלפל, בצלחת זכוכית רדודה.
מוסיפים דגים, פונים פעם אחת כדי מעיל שני הצדדים, ולאחר מכן לכסות את המנה. מקררים 1 עד 2 שעות, פונה פעם או פעמיים.
מחממים ברביקיו או גריל גז.
שמורת מרינדה, ומניחים דגים בסל תיל משומן קלות.
מניחים דגים 4 עד 6 אינץ ' מעל גחלים חמים. גריל במשך 10 עד 12 דקות, הופך פעם אחת צחצוח פעמיים עם מרינדה שמורה, עד סטייקים הם בקושי אטום בחלק העבה ביותר. לארגן על מגש, לפזר חתיכות אשכוליות סביב סטייקים, ומקשטים עם גבעולים של מיורן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו