הליבוט בגריל ברוטב לימון
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מלח, רוזמרין, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 36%. נסו הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס ועגבניות צ'אטני דובדבן בגריל, סטייק הליבוט עם לימון צלוי, ו הליבוט בגריל עם קרום לימון-עשב (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר קטן. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים פטרוזיליה, מלח, אורגנו ורוזמרין; מניחים את התערובת בצד, וחמים.
מניחים פילה על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; כיסוי וגריל 6 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.