תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט, בטטה, מרק כרישה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, לקישוט: שמנת, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה וכרישה תאילנדי, מרק בטטה עם ג'ינג'ר, כרישה ותפוח, ו הליבוט ומרק בטטה.
הוראות
1
מעט הליבוט ב 1 כף חמאה מעל חום בינוני-גבוה 3 עד 5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2
תן מגניב מעט; לשבור דגים לחתיכות בגודל ביס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
כרישה סאוט בתנור הולנדי שנותר 1 כף חמאה 5 דקות או עד כרישה רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים ומרק. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 25 עד 30 דקות או עד שתפוחי אדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
5
מרק פירה בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, ולחזור לתנור ההולנדי. מערבבים בזיליקום, קצפת, הליבוט. מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד חם. מתבלים במלח ופלפל לבן, ומצקים מרק לקערות מנה בודדות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.