הליבוט פלורנטין
הליבוט פלורנטין דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1151 קלוריות, 120 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . . גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, מים, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: הליבוט פלורנטין, הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), ו ביצה פלורנטין.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר מעל חום בינוני, לבשל ולערבב את גבינת צ ' דר, גבינת פרמזן, וחלב עד מומס מעורבב היטב.
מערבבים את הקמח והמים, ערבוב כל הזמן, עד עבה וחלק.
שכבה של התרד בתחתית תבנית אפייה. מסדרים את סטייקים הליבוט על התרד, ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את תערובת רוטב הגבינה על הליבוט.
אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו