קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

המבורגרים ברביקיו קוריאנים

המבורגרים ברביקיו קוריאנים
יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, סוכר חום, צנוניות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 47% המנה הזאת די טובה. נסו ברביקיו בקר קוריאני, רוטב ברביקיו קוריאני, ו Bulgogi (ברביקיו בקר קוריאני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן גריל.
2
שלב הראשון 8 מרכיבים. מחלקים את התערובת לתוך 6 חלקים שווים, בעיצוב כל אחד לתוך פטי 1/2 אינץ ' עבה.
3
מניחים קציצות על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 6 דקות בכל צד או עד רשם מדחום 16
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מן הגריל; תן קציצות לעמוד 5 דקות.
5
מניחים לחמניות, לחתוך צדדים למטה, על מתלה גריל; גריל 1 דקה או עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים 1 פטי על המחצית התחתונה של כל לחמניה; העליון כל מנה עם עלה חסה 1, 1 צנון כף, וחצי העליון של לחמניה.
מרכיבים שתצטרך
7
הערה בירה: עם תבלין אסיה ג ' ינג ' י שלהם, המבורגרים אלה קוראים אייל חום קלאסי כמו סמואל סמית אגוז בראון אייל (10$עבור ארבעה בקבוקי 12-אונקיה). עם חמישה אחוז אלכוהול מתון וטעם מעוגל יפה, טעם האגוזים הקלוי של הבירה משלים את תמצית שמן השומשום המטורף של ההמבורגרים. בירות שחורות הן גם התאמה נהדרת עם הצמד הפריך של צנוניות. -- ג ' פרי לינדנמות
מרכיבים שתצטרך