המבורגרים עוף פלורנטיני
המבורגרים עוף פלורנטין עשויה להיות מה שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 757 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם עגבניות סטייק, בצל, ירכיים עוף טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו המבורגרים עוף פלורנטיני, שלושה המבורגרים פלורנטין גבינה, ו המבורגרים פלורנטין פטה עם פרושוטו מקומט על פרמזן-גלילי ג'בטה קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
שים יין, בצל ושום לסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ולהפחית עד כ 2 כפות של נוזל נשאר.
יוצקים תערובת יין מופחתת לתוך צלחת עוגה רדודה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
בינתיים, בקערת ערבוב גדולה, מניחים בשר עוף טחון, מלח, פלפל, חרדל, תרד, שוויצרי מגורד, פירורי לחם ותערובת יין מקורר. לשלב בעדינות (לא מעל לערבב!) וליצור 6 קציצות.
אם משתמשים בגריל גז, מחממים גבוה.
מברישים את הרשתות בשמן זית, פונים לחום בינוני ומניחים קציצות על הגריל. סגור מכסה וגריל במשך 10 דקות. להפוך המבורגרים, לסגור מכסה, לבשל במשך כ -6 דקות נוספות.
מברשת שני הצדדים של לחמניות עם שמן זית, מקום על גריל, מקום 1 פרוסה שוויצרי על כל המבורגר ומכסה סגור במשך כ 30 שניות. בדוק לחמניות ולהסיר כאשר חום זהוב.
הסר המבורגרים ברגע גבינה נמסה קצת.
מניחים קציצות על לחמניות, למעלה עם פרוסות עגבניות ומגישים.
אתה יכול גם לעשות אלה בתוך הבית. מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים מספיק שמן זית כדי מעיל התחתון של מחבת וחום.
מוסיפים את הקציצות ומכסים מחבת במשך 10 דקות. הפוך המבורגרים מעל, לכסות פאן ומבשלים כ 6 עד 8 דקות יותר או עד מיצים לרוץ ברור. למעלה עם שוויצרי להחליף כיסוי עד גבינה נמסה. אפשר להשחים לחמניות מתחת למטלית.