קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

המבורגרים פארו פטריות של Suvir Saran

המבורגרים פארו פטריות של Suvir Saran
המתכון של Suvir Saran המבורגרים פארו ופטריות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, טימין, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו שרימפס Suvir Saran וקארי תירס מתוק, פנה של סוביר סראן עם עגבניות צצו ובייקון, ו סלט הביצים החם של סוביר סראן על קרואסונים עם בייקון כפרי וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 2 1/4 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיף את פארו, לחזור לרתיחה, לכסות, ולהפחית את החום בינוני-נמוך, בישול עד פארו הוא רך, על 30 דקות. כבה את החום, fluff פארו עם מזלג, כיסוי, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
3
בעוד פארו מבשל, להרתיח את תפוחי האדמה. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מוסיפים את תפוחי האדמה, מחזירים את המים לרתיחה, ומבשלים עד שסכין הקילוף מחליק בקלות למרכז תפוחי האדמה הגדולים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פארו.פארו.
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
לנקז ולהניח בצד. ברגע שתפוחי האדמה קרירים, לקלף אותם ומניחים אותם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסירו את המחטים והעלים מזרעי הרוזמרין והקורנית והניחו אותם במחבת גדולה יחד עם החמאה והפלפל השחור. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. לאחר עשבי תיבול להתחיל פיצוח, לאחר כ 1 1/2 דקות, להוסיף את הפטריות ומלח. מבשלים עד הפטריות לשחרר את הנוזל שלהם ואת המחבת יבש שוב, 6 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים את הפטריות לקערה עם תפוחי האדמה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
חום 1 כף שמן זית באותו מחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם רכים רק מתחיל חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
9
מוסיפים את היין ומערבבים לעבוד בכל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. כבה את החום וגרד את הצלי שאלוט לתוך הקערה עם הפטריות ותפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את הפרמזן-רג ' יאנו יחד עם פארו. השתמש masher תפוחי אדמה או מזלג לרסק את החומרים יחד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פארו.פארו.
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
11
צור את התערובת לעשר קציצות.
12
מניחים את panko בצלחת רדודה ולחץ על החלק העליון והתחתון של כל פטי לתוך panko כדי מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
13
מחממים 4 כפות שמן זית במחבת גדולה ונקייה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים חמש קציצות ומבשלים בכל צד עד להשחמה יפה וקשוח, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
15
הסר את הקציצות מהמחבת ומניח אותם על צלחת. חזור עם הקציצות שנותרו, הוספת שמן נוסף בין קבוצות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
מגישים חם.