המסקיט של דיוויד עישן את טקסס בריסקט.
. עם כפית מתכונים דומים: מעושן, ספייס שפשף, טקסס בסגנון בריסקט על טקסס טוסט, בשר בקר מעושן: טקסס BBQ קלאסי, ו הכיריים האיטיים של דוד דיוויד..
הוראות
לעשות חתכים עמוקים לתוך חזה הבקר עם סכין קיצוץ.
מניחים ציפורן כל הדרך לתוך החתכים. בנדיבות מפזרים חזה בקר עם תיבול יווני.
מניחים עץ מסקיט מעל פחם אפור / חם.
שים חזה בקר בצד שומן למטה על הגריל. עשן במשך 2 שעות ולא להפוך את הבשר.
קח את הבשר החוצה לעטוף בחוזקה 2 פעמים בנייר אלומיניום כבד נוסף. לשים בתנור במשך 2 שעות על גיליון עוגיות ב 250 מעלות F.
הסר מהתנור ולתת לשבת (עדיין עטוף בנייר כסף) 30 דקות עד 1 שעה לפני ההגשה לתת את הבשר "המשרד" ואת המיץ להיספג.