קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות58
מגזין

המסקיט של דיוויד עישן את טקסס בריסקט.

המסקיט של דיוויד עישן את טקסס בריסקט.
. עם כפית מתכונים דומים: מעושן, ספייס שפשף, טקסס בסגנון בריסקט על טקסס טוסט, בשר בקר מעושן: טקסס BBQ קלאסי, ו הכיריים האיטיים של דוד דיוויד..

הוראות

1
לעשות חתכים עמוקים לתוך חזה הבקר עם סכין קיצוץ.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מניחים ציפורן כל הדרך לתוך החתכים. בנדיבות מפזרים חזה בקר עם תיבול יווני.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווניתיבול יווני
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
3
מניחים עץ מסקיט מעל פחם אפור / חם.
4
שים חזה בקר בצד שומן למטה על הגריל. עשן במשך 2 שעות ולא להפוך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
קח את הבשר החוצה לעטוף בחוזקה 2 פעמים בנייר אלומיניום כבד נוסף. לשים בתנור במשך 2 שעות על גיליון עוגיות ב 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
הסר מהתנור ולתת לשבת (עדיין עטוף בנייר כסף) 30 דקות עד 1 שעה לפני ההגשה לתת את הבשר "המשרד" ואת המיץ להיספג.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור