אם יש לך שאלוט, פרמזן, כרוב ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חלב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז של ריס כקינוח. נסו סיור תגליות מלכותי עם השף הראשי מרקוס סמואלסון (בתוספת השף סמואלסון לחסילונים ודייסות אדומות), מירוץ השף: פגוש את השף רובין, היא לא שום פעמון דרומי, ו שף ברזל סיני-השף של חן Mapo טופו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור להגדרת broiler ב 191°. Cook orecchiette לפי הוראות החבילות.
מרכיבים שתצטרך
2
לנקז ולהניח בצד.ממיסים את החמאה בסיר מנייה, ובצלצלים מוקפצים עד שהקרמל ומערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים שום וחלב אורז. המשך לערבב עד הקמח הוא מומס ואין גושים. מביאים לרתיחה.להפחית את החום לנמוך ואז להוסיף את כל הגבינות, כולל קרם פרש.
מרכיבים שתצטרך
4
להקציף עד גבינות נמסים משולבים לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים אגוז מוסקט, אבקת חרדל, מלח ופלפל.לזרוק פסטה יחד עם רוטב וירקות ולהעביר לאפייה pan.In מעבד מזון, תערובת panko, פירורי לחם, פטרוזיליה, בזיליקום, פרמזן, מלח ופלפל עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
6
מפזרים פירורי לחם ציפוי על הפסטה ומניחים בתנור. לצלות במשך 5 עד 8 דקות, עד חום זהוב.