המרכיב הסודי (זעפרן): מולים עם זעפרן ועגבניות
המרכיב הסודי (זעפרן): מולים עם זעפרן ועגבניות נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מתאבנים. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה, עגבניות ענבים, זעפרן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (זעפרן): סלט חצילים קלוי עם יוגורט זעפרן, המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים, ו מולים שחורים של דיווה מקומית עם זעפרן, עגבניות תינוק ובזיליקום.
הוראות
שים את המולים בקערה גדולה מלאה מים, קומץ גדול של קרח, ו 2 כפות קמח לכל מטרה. אפשר מולים לשבת בנוזל במשך 1 שעה, כדי לפלוט כל חול.
במחבת צליעה רחבה עם צדדים גבוהים, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מוסיף את שאלוט, ו sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 2 דקות.
מוסיף את המניה, יין, או מים, ואת הזעפרן. שוטפים את המולים, ומוסיפים אותם ואת העגבניות לסיר. מתבלים במלח ופלפל. מכסים את הסיר, מרימים את הראש לגובה בינוני ומבשלים עד שכל המולים פתוחים לרווחה, 5 עד 7 דקות.
קח את הסיר מהחום, ומערבבים בשמנת.
מגישים עם בגט פריך חם, או אפילו מעל קוסקוס פנינה רגיל.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.