המרכיב הסודי (פלפל שחור): Cacio Multigrain e Pepe עם ארוגולה
אם 96 סנט למנה נופל בתקציב שלך, המרכיב הסודי (פלפל שחור): Multigrain Cacio e Pepe עם ארוגולה עשוי להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 97 אוהדים. אם יש לך מלוא חופן arugula התינוק, גבינת פקורינו רומנו גס, ספגטי multigrain, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו פסטה גבינה ופלפל (cacio E Pepe), Cacio e Pepe, ו Cacio e Pepe (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הספגטי בסיר של מים רותחים מומלחים עד אל דנטה. שמור 1 כוס מים פסטה לפני ניקוז. טוחנים את הגרגרים במטחנת תבלינים או במטחנת קפה.
שים את סיר הפסטה הריק בחזרה על אש נמוכה. כאשר הוא יבש, מוסיפים את הפלפל לסיר החם, וטוסט במשך 15 שניות.
מוסיפים את החמאה, חצי ממי הפסטה והפסטה. למעלה עם רוב הגבינה והארוגולה. לזרוק לשלב, ולהוסיף את שאר מי הפסטה במידת הצורך כדי ליצור יותר של רוטב. למעלה עם הגבינה הנותרת, ומשמש כארוחת ערב בפני עצמו, או בצד של סטייק פשוט חרוך או שרימפס ג ' מבו קלוי.