המתכון שהבראוניז המקסיקנים של ג'יי-ג' יי יכולים לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך אבקת צ'ילי אנצ' ו, אגוזי לוז, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: בראוניז מקסיקניים, בראוניז מקסיקניים, ו בראוניז מקסיקניים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להוסיף בעיטה קטנה בראוניז אלה, חום קל 2 אגוזי לוז כוסות ב2 כפות שמן בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים
אגוזי לוז
3
בואו מגניב, ואז להסיר את העורות על ידי שפשוף האגוזים בין מגבת צלחת נקייה. במעבד מזון, דופק את האגוזים עד שהם מתפוררים מעט, ולאחר מכן מוסיפים את אבקת הקקאו ואת אבקת צ ' ילי ואת הדופק עד לשלב מלא.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
אבקת קקאו
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מגבות מטבח
4
להעביר לקערה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
קו 8 על 8 אינץ תבנית אפייה עם נייר קלף עוזב 2 אינץ ' overhang להשתמש כמו ידיות להסרת.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
7
מוסיפים את החמאה והשוקולד לסיר בגודל בינוני על חום בינוני, ערבוב כדי להמס. לאחר נמס וחלק, להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
להקציף בסוכרים.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ערבוב בין תוספות, ולאחר מכן להוסיף את תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
ביצה
10
לטאטא יחד את אבקת הקקאו, קמח, אבקת אפייה ומלח, אם שימוש, בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
11
מוסיפים את החומרים היבשים לתערובת השוקולד ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
12
מקפלים ב 1 1/2 כוסות של תערובת אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
13
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן להתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
מפזרים את החלק העליון עם הנותרים 1/2 כוס תערובת אגוזי לוז ואופים במשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
הסר את הבראוניז מהתנור, וקריר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
16
חותכים לריבועים ומפזרים סוכר של ממתקים לפני ההגשה.