העוף הקר של פוקסיה דאנלופ ברוטב סיצ'ואני חריף (ליאנג באן ג' י)
העוף הקר של פוקסיה דאנלופ עם רוטב סיצ'ואני חריף (ליאנג באן ג' י) עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 407 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציר עוף, שומשום, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-79 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו צ'ארד שוויצרי כפול מבושל של פוקסיה דאנלופ (חואי גואה ניו פאי קאי), אטריות ג'אג'יאנג של פוקסיה דאנלופ (Zha Jiang מיאן), ו סלט אטריות קר עם רוטב בוטנים ליים חריף (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים או קורעים את העוף באופן שווה ככל האפשר לרצועות או רסיסים בגודל ביס ומניחים אותם בקערה עמוקה.
חותכים את בצל האביב בזווית תלולה לפרוסות דקות.
מערבבים אותם והמלח עם העוף.
אם משתמשים בשומשום, טוסט אותם בעדינות בווק יבש או במחבת במשך כמה דקות, עד שהם ריחניים ומתחילים להפוך זהב, ואז להטות החוצה לתוך מנה קטנה.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה קטנה.
כאשר אתה מוכן לאכול, לשפוך את הרוטב על העוף, ומערבבים היטב עם מקלות אכילה או שרתי סלט. מסדרים על צלחת הגשה ומפזרים זרעי שומשום, אם תרצה בכך.