קושימומחה
מוכן ב57 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

הפסטה של אנטוניה כל מלנזנה (פסטה חצילים)

הפסטה של אנטוניה כל מלנזנה (פסטה חצילים)
פסטאן אל מלנזנה של אנטוניה (פסטה חצילים) היא מנה עיקרית שמגישה 6. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1047 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. אם יש לכם פטוצ'יני, מלח כשר, מוצרלה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 5 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 57 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 81%. ציון זה הוא מדהים. מתכונים דומים: פסטאן אל ארבה, פסטאן אל וונגולה, ו פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (פסטאן אלה נורמה).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 1/2 כוס שמן והחמאה במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצל והחציל ומבשלים בעדינות על אש בינונית במשך 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהם רכים. יתכן שיהיה צורך להוסיף עוד שמן מכיוון שהחציל סופג את השמן במהירות. לקראת סוף זמן הבישול מוסיפים את שיני השום השלמות ומחצית מעלי הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
בינתיים מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים ומבליחים את העגבניות במשך 4 עד 5 דקות עד שהעור מתפצל והעגבניות מתרככות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוציאים את העגבניות בעזרת כף מחוררת ומניחים אותן במסננת רשת מעל קערה גדולה. שמרו את נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
כשהן קרירות מספיק לטיפול, ליבה את העגבניות וקלף את העור. בעזרת ידיים נקיות, מועכים את העגבניות, דוחפים את העיסה דרך המסננת לקערה שמתחת. בהתחלה יהיה לך נוזל מימי.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את נוזל העגבניות לחציל ואז ממשיכים לדחוף את עיסת העגבניות דרך המסננת, עד שנותרו לכם רק זרעים וחתיכות עיסה קשות. לסיום מוסיפים לחצילים את שארית הנוזל העיסה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל עוד 10 דקות, עד שהוא מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
9
בינתיים מחזירים לרתיחה את נוזל הבישול השמור, מוסיפים מלח נוסף ומבשלים את הפטוצ ' יני לפי ההוראות שעל האריזה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מסננים היטב.
11
להגשה, כף שליש מהחציל לקערה והניח בצד. זורקים את הפסטה לתבנית המוקפצת עם יתרת החציל ומוסיפים את המוצרלה הארוזה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מניחים את התערובת בקערת הגשה גדולה ומעליהם את החציל השמור, המוצרלה הטרייה והפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייהמוצרלה טרייה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מקשטים בשאר עלי הבזיליקום ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב