קושימומחה
מוכן ב57 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

הפסטה של אנטוניה כל מלנזנה (פסטה חצילים)

הפסטה של אנטוניה כל מלנזנה (פסטה חצילים)
פסטאן אל מלנזנה של אנטוניה (פסטה חצילים) היא מנה עיקרית שמגישה 6. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1047 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. אם יש לכם פטוצ'יני, מלח כשר, מוצרלה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 5 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 57 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 81%. ציון זה הוא מדהים. מתכונים דומים: פסטאן אל ארבה, פסטאן אל וונגולה, ו פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (פסטאן אלה נורמה).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 1/2 כוס שמן והחמאה במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצל והחציל ומבשלים בעדינות על אש בינונית במשך 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהם רכים. יתכן שיהיה צורך להוסיף עוד שמן מכיוון שהחציל סופג את השמן במהירות. לקראת סוף זמן הבישול מוסיפים את שיני השום השלמות ומחצית מעלי הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
בינתיים מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים ומבליחים את העגבניות במשך 4 עד 5 דקות עד שהעור מתפצל והעגבניות מתרככות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוציאים את העגבניות בעזרת כף מחוררת ומניחים אותן במסננת רשת מעל קערה גדולה. שמרו את נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
כשהן קרירות מספיק לטיפול, ליבה את העגבניות וקלף את העור. בעזרת ידיים נקיות, מועכים את העגבניות, דוחפים את העיסה דרך המסננת לקערה שמתחת. בהתחלה יהיה לך נוזל מימי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים את נוזל העגבניות לחציל ואז ממשיכים לדחוף את עיסת העגבניות דרך המסננת, עד שנותרו לכם רק זרעים וחתיכות עיסה קשות. לסיום מוסיפים לחצילים את שארית הנוזל העיסה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל עוד 10 דקות, עד שהוא מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
בינתיים מחזירים לרתיחה את נוזל הבישול השמור, מוסיפים מלח נוסף ומבשלים את הפטוצ ' יני לפי ההוראות שעל האריזה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
מסננים היטב.
11
להגשה, כף שליש מהחציל לקערה והניח בצד. זורקים את הפסטה לתבנית המוקפצת עם יתרת החציל ומוסיפים את המוצרלה הארוזה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מניחים את התערובת בקערת הגשה גדולה ומעליהם את החציל השמור, המוצרלה הטרייה והפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייהמוצרלה טרייה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מקשטים בשאר עלי הבזיליקום ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב