פסטאן אל מלנזנה של אנטוניה (פסטה חצילים) היא מנה עיקרית שמגישה 6. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1047 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. אם יש לכם פטוצ'יני, מלח כשר, מוצרלה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 5 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 57 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 81%. ציון זה הוא מדהים. מתכונים דומים: פסטאן אל ארבה, פסטאן אל וונגולה, ו פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (פסטאן אלה נורמה).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 1/2 כוס שמן והחמאה במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצל והחציל ומבשלים בעדינות על אש בינונית במשך 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהם רכים. יתכן שיהיה צורך להוסיף עוד שמן מכיוון שהחציל סופג את השמן במהירות. לקראת סוף זמן הבישול מוסיפים את שיני השום השלמות ומחצית מעלי הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
אורזו או פסטה בצורת אורז
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
בינתיים מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים ומבליחים את העגבניות במשך 4 עד 5 דקות עד שהעור מתפצל והעגבניות מתרככות.
כשהן קרירות מספיק לטיפול, ליבה את העגבניות וקלף את העור. בעזרת ידיים נקיות, מועכים את העגבניות, דוחפים את העיסה דרך המסננת לקערה שמתחת. בהתחלה יהיה לך נוזל מימי.
מוסיפים את נוזל העגבניות לחציל ואז ממשיכים לדחוף את עיסת העגבניות דרך המסננת, עד שנותרו לכם רק זרעים וחתיכות עיסה קשות. לסיום מוסיפים לחצילים את שארית הנוזל העיסה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
אורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל עוד 10 דקות, עד שהוא מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
9
בינתיים מחזירים לרתיחה את נוזל הבישול השמור, מוסיפים מלח נוסף ומבשלים את הפטוצ ' יני לפי ההוראות שעל האריזה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מסננים היטב.
11
להגשה, כף שליש מהחציל לקערה והניח בצד. זורקים את הפסטה לתבנית המוקפצת עם יתרת החציל ומוסיפים את המוצרלה הארוזה.