קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות16
מגזין

הצדדים חג ההודיה: לימון וקינמון בטטות

הצדדים חג ההודיה: לימון וקינמון בטטות
הצדדים חג ההודיה: לימון וקינמון בטטות נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 569 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם אגוז מוסקט, מיץ תפוחים, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים מסולסלים + צדדים בריאים של חג ההודיה, תפוחי אדמה מתוקים עם לימון וקינמון, ו 10 צדדים הודיה ותרד מוקרם.

הוראות

1
מחממים תנור 375 מעלות.הכן צלחת אפייה גדולה על ידי ריסוס עם תרסיס בישול לאכול נקי
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים תפוחי אדמה מתוקים בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את הראש ולתת להתבשל רק עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים בטטות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
בואו מגניב. לקלף אם תרצה בכך.
5
חותכים לתוך סיבובים 1/4 אינץ ' עבה ולהניח אותם אפייה מוכנה dish.In סיר כבד ממקם מיץ תפוחים, נקטר אגבה, אגוז מוסקט, גרידת קינמון ומלח. מבשלים על אש נמוכה במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים שמן זית ומיץ לימון. מערבבים היטב. הנוזל צריך להיות סירופ.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים סירופ על תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים את צלחת האפייה בתנור ואופים תפוחי אדמה מתוקים במשך 20 דקות או עד חם.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים חם.