הצדפה של ג'ימי, כיסוני תירס.
הצדפה והירקות של ג'ימי הם pescatarian ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לך קמח תירס הקרקע, סוכר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: כיסוני צדפה ותירס, כיסוני צדפה, ו כיסוני צדפה.
הוראות
מערבבים תירס, תירס בסגנון שמנת, צדפות, בצל, קמח, אבקת אפייה, מלח, וסוכר בקערה עד הבלילה משולבת היטב. אם הבלילה עבה מדי, מערבבים בחלב, על 1 כף בכל פעם.
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
סקופ על 1 כף גדושה של הבלילה לכל fritter ושחרר בעדינות לתוך השמן החם; מטגנים עמוקים בקבוצות קטנות של 3 או 4 fritters עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות.
מטוגנים מסננים על מגבות נייר.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.