הרביעי של סלט כרוב יולי הוא ללא חלב וצמחוני תוספת. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 185 קלוריות. מתכון זה משמש 6. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם פלפל, בצל, מיונז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 62%. ציון זה מוצק. נסו יותר מ 25 הרביעי של יולי, פאי חלב חמאה רביעי ביולי, ו פיצה רביעית ביולי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הסר וזורק כל עלים חיצוניים חבולים או לא רצויים מראש הכרוב. רבע את הכרוב וגרד אותו לקערה גדולה בעזרת הצד הגס של פומפיה ידנית או להב הגריסה של מעבד מזון. מגררים את הגזר ומוסיפים אותו לכרוב, זורקים יחד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פומפיה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הבצל, חמוצים, מיונז, מלח ופלפל. מערבבים יחד עד לערבוב יסודי. מצננים 1 שעה לפני ההגשה.