קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

השדים של אפריל בלומפילד על סוסים

השדים של אפריל בלומפילד על סוסים
השדים של אפריל בלומפילד רכובים על סוסים עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך סוכר superfine, allspice פירות יער, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שדים רכובים על סוסים, שדים רכובים על סוסים, ו שדים רכובים על סוסים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את שמונת המרכיבים הראשונים בסיר גדול מספיק עבור אגסים להיות שקוע בנוזל בכושר נוח. אחד בכל פעם, לקלף את האגסים ולחצות אותם לאורך. השתמש בכפית קטנה כדי לגרוף את הליבה הקשה מכל חצי אגס, ולאחר מכן לקצץ את החלק הקשה בבסיס של כל אחד. כשאתם מסיימים להכין כל אחד, תוסיפו אותו לנוזל כדי שהוא לא יהיה חום.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מביאים את הנוזל לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז להנמיך את החום כך שהוא מתבשל בעדינות (לא למהר את זה, או אגסים יתפוררו). מבשלים רק עד האגסים רכים אבל לא רך מאוד או רגשני, 15 עד 20 דקות, בהתאם לנחישות של האגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
כבה את החום ותן לאגסים להתקרר בנוזל. הם ימשיכו לבשל קצת כמו שהם מגניבים. ברגע שיהיה מגניב, עדיין יהיה להם מגע של הצמד אליהם, קראנץ ' רך. הם ישמרו בשמחה בנוזל שלהם במיכל אטום למקרר עד שבועיים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
עבור שזיפים מיובשים: להביא 1 כוס מים לרתיחה במחבת קטנה. מוסיף את שקית התה ולתת תלול במשך 5 דקות, את החום. זרוק את שקית התה ותן לתה להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים את התה, ארמניאק, שזיפים מיובשים בקערה קטנה. שזיפים מיובשים צריך להיות שקוע לחלוטין בנוזל; אם הם לא, להשתמש במיכל שונה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים אותה למקרר. תן שזיפים מיובשים להשרות רק עד שהם שמנמנים ורך, לילה או יותר במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
תהתה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
כאשר השזיפים מוכנים, להסיר אותם מן הנוזל. שמור 2 כפות של הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
7
חותכים חצי אחד האגסים המתובלים לתוך 10 חתיכות אלכסוניות שיתאימו בתוך השזיפים אבל הם לא כל כך קטנים כי השזיפים עוטפים אותו לחלוטין. אתה רוצה אינץ ' או כך של האגס להציץ החוצה בקצה אחד של השזיף. תדחפי כל שזיף עם חתיכת אגס. ייתכן שיהיה עליך פופ האצבע הקטנה שלך לתוך השזיף הראשון.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
8
להניח פרוסת בייקון על קרש חיתוך, לשים שזיף מיובש בקצה אחד, ולהתגלגל כך שזיף מיובש עטוף בבייקון. אם אתה מרגיש שיש יותר מדי בייקון, לחתוך קצת-אתה רוצה איזון נחמד בין בייקון שזיפים. חזור עם השזיפים הנותרים ובייקון. מכוסה בניילון נצמד, הם נשארים ללילה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים מראש את המטגן (אם אין לך מטלית, מחממים את התנור ל 260°).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
לסדר את הצד תפר שזיפים מיובשים למטה במחבת אפייה רדודה, משאיר קצת מקום ביניהם. מוסיפים 3 כפות של נוזל האגס למחבת, יחד עם ליקר שזיפים שמורים, ולאחר מכן מוסיפים קמצוץ נדיב של מלח ומתפורר בצ ' ילי. בסט, לאחר מכן לבשל את השזיפים השזיפים מתחת לגריל, לצלות אותם עם הנוזל כל כמה דקות בערך, עד הבייקון הוא זהוב מעט פריך, על 15 דקות. להעביר את השזיפים לצלחת או מגש טפטוף עם חלק מהנוזל. אם הבייקון שלך הוא על הצד המתוק, מפזרים מלח לפי הטעם. תן להתקרר מעט לפני שאתה חופר ב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם