קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

וופל שיבולת שועל בחמאה

וופל שיבולת שועל בחמאה
לך לחנות ותביא אבקת אפייה, סוכר, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . נסו וופלים בחמאה עם פודינג עוף מטוגן בחמאה, וופלים בחמאה, ו הוופלים הטובים ביותר בחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת וופל על פי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
2
מערבבים קמח, שיבולת שועל, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
שיבולת שועלשיבולת שועל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מקציפים חלמונים בקערה אחרת, שומרים חלבונים בקערה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים חלב חמאה, חלב וחמאה מומסת לחלמונים; מכים עד שמעורבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
חלבחלב
5
יוצקים תערובת חלב חמאה לתוך תערובת קמח; לנצח עד הבלילה מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מקציפים חלבוני ביצה ותמצית וניל בקערת זכוכית או מתכת עד פסגות רכות טופס. מקפלים חצי החלבונים ביצה לתוך הבלילה חלב עד חלבונים ביצה משולבים; לחזור עם החצי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
חלב-חמאהחלב-חמאה
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מצקת הבלילה לתוך מחומם מראש וופל ברזל. מבשלים עד הוופלים הם זהב פריך, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
מצקתמצקת
8
להעביר ופל לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי למנוע לחות ולחזור עם הבלילה שנותרה.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר