וופלים שקדים לימון
וופלים שקדים לימון יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 339 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו סוכר, גרידת לימון, מלח ים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 20%, וזה די רע. מתכונים דומים: וופלים שקדים לימון עם קרם לימון, וופלים חמאת שקדים, ו וופלים מקמח שקדים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: מכונת ופל חשמלית
מחממים את מכונת הוופל. מרססים קלות את גריל הוופל בתרסיס בישול שמן צמחי.
מחממים את הדבש, מיץ הלימון וגרידת הלימון על אש בינונית בסיר קטן, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהוא חם, כ -4 דקות.
לוופלים: מקציפים את החלבונים עד שהם סמיכים ומחזיקים פסגות רכות בעזרת מטרפה או מערבל ידני חשמלי בקערה בינונית, כ -2 דקות.
שלב בקערה גדולה את החלמונים, החלב, הסוכר, תמצית הווניל, תמצית השקדים וגרידת הלימון. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הקמח לכל מטרה, קמח השקדים, אבקת האפייה והמלח.
מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מקפלים את החלבונים, החמאה והשוקולד צ ' יפס אם משתמשים בבלילה. בעזרת הכמות המומלצת בהוראות יצרן ברזל הוופל, כ-1/3 כוס בלילה לכל וופל, יוצקים את הבלילה למגהץ הוופל שחומם מראש. מבשלים את הוופלים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות.
מזלפים דבש לימון ומגישים.