ויסקי דלעת עוגת פרפה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת דלעת פרפה, דלעת פרפה על ידי ג'ו, ו יוגורט דלעת פרפה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית מערבבים פודינג יבש עם חלב וויסקי עם מקציף תיל עבור 2 minuets ואז מניחים במקרר להגדיר קצת more.In פקאנים תערובת קערה קטנה עם חמאה מומסת וסוכר חום ולהניח בצד
באמצעות קערה מקוררת וקובץ מצורף לטאטא (אני שם את שלי במקפיא במשך כ 20 דקות) קצפת קרים הקצפה עם סוכר ווניל על גבוה עד פסגות טופס (כ 3-4 דקות)באמצעות מעבד מזון וכ 3/4 של חבילה של חמאה טהורה מהלכי חמאה קצרים עד בסדר או מעט עבה. (אתה יכול גם לשים את הלחם הקצר בשקית רוכסן למחוץ עם מערוך) *מחצתי אותם בסדר, אבל אני חושב קצת שמנמן יהיה אפילו טוב יותר!שים את כל זה ביחד: באמצעות כוסות מנה בודדות, שכבה; פודינג כתוש קצפת קצפת פודינג קצפת כתוש העליון חמאה עם מנה גדולה או קצפת מפזרים אגוז מסוכר עם סירופ קרמל או ציפוי לקשט עם 1/2 עוגיות חמאה