ויסקי עם חמאה חם יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 570 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, אבקת סוכר, garnishes: מקלות קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%- שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: בורבון ומילקשייק שוקולד חם, ויסקי עם חמאה חם, ו איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון.
הוראות
1
הכה הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. מערבבים בגלידה; להקפיא במיכל אטום עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים תערובת גלידה, ויסקי וקפה בקערה גדולה, ערבוב טוב. או עבור 1 מנה, לשלב 3 כפות תערובת גלידה, 3 כפות ויסקי, ו 3/4 כוס קפה בספל גדול, ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)