ופל חמאה חום
וופל חמאה חום יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך מלח כשר, חמאה, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו חמאה חומה בננה וופלים, וופלים חומים-חמאה Yeasted, ו וואפלי דלעת חמאה חומים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את החמאה החומה: להמיס את החמאה בסיר קטן על חום בינוני. קוק, מסובב את המחבת, עד שחום קל, 8 עד 12 דקות. דלגו על כל קצף, הניחו בצד את החמאה החומה.
הפוך את הבלילה: חם 1/2 כוס חלב בסיר קטן על אש נמוכה עד שהוא מגיע על 110 מעלות F.
מעבירים לקערה גדולה ומפזרים בשמרים (לא מערבבים). להפריש עד קצף, על 5 דקות.
לטאטא ב 1/3 כוס של החמאה החומה, שומר את השאר לחמאת ברזל הוופל.
לטאטא בקמח, סוכר, 1 כפית מלח ואת הנותרים 2 כוסות חלב. מכסים בניילון נצמד ומניחים לעלות בין לילה בטמפרטורת החדר.
מחממים התנור ל 250 מעלות F. מחממים מגהץ ופל; מברשת עם חמאה חומה שמורה. מערבבים את הביצים וסודה לשתייה לתוך הבלילה. כפית 1/2 עד 1/3 גביע הבלילה לתוך ופל ברזל ומבשלים עד הזהב.
מעבירים לתבנית אפייה ומתחממים בתנור בזמן שאתם מכינים את השאר. למעלה לפי הצורך.
להביא 5 כוסות ענבים ללא זרעים, 1 כוס סוכר, מיץ של 1/2 לימון 2 כפות מים לרתיחה במחבת רחבה על חום גבוה. לבשל, לערבב, עד סירופ, 30 דקות. את החום, מערבבים 1 כפית וניל 3/4 כוס שקדים קצוצים; מגניב.
חום 3/4 כוס מרמלדה תפוזים, 1/4 כוס מים, 2 כפות מיץ לימון קמצוץ של מלח במחבת מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב, עד התחמם.
הסר מהחום וקצף ב 4 כפות חמאה קרה עד חלקה.
מבשלים 3 תפוחים קלופים קצוצים במחבת עם 2 כפות חמאה על אש בינונית גבוהה, 5 דקות.
הוסף 1/3 כוס חמוציות, 1/4 כוס סוכר, 1 כוס סיידר תפוחים, 1 פיצול וניל שעועית 1 רצועת כתום גרידה. מבשלים עד סירופ, 8 עד 10 דקות.