קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ופל חמאה חום

ופל חמאה חום
וופל חמאה חום יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך מלח כשר, חמאה, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו חמאה חומה בננה וופלים, וופלים חומים-חמאה Yeasted, ו וואפלי דלעת חמאה חומים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את החמאה החומה: להמיס את החמאה בסיר קטן על חום בינוני. קוק, מסובב את המחבת, עד שחום קל, 8 עד 12 דקות. דלגו על כל קצף, הניחו בצד את החמאה החומה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הפוך את הבלילה: חם 1/2 כוס חלב בסיר קטן על אש נמוכה עד שהוא מגיע על 110 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מעבירים לקערה גדולה ומפזרים בשמרים (לא מערבבים). להפריש עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
לטאטא ב 1/3 כוס של החמאה החומה, שומר את השאר לחמאת ברזל הוופל.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
לטאטא בקמח, סוכר, 1 כפית מלח ואת הנותרים 2 כוסות חלב. מכסים בניילון נצמד ומניחים לעלות בין לילה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מחממים התנור ל 250 מעלות F. מחממים מגהץ ופל; מברשת עם חמאה חומה שמורה. מערבבים את הביצים וסודה לשתייה לתוך הבלילה. כפית 1/2 עד 1/3 גביע הבלילה לתוך ופל ברזל ומבשלים עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מעבירים לתבנית אפייה ומתחממים בתנור בזמן שאתם מכינים את השאר. למעלה לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
קומפוט ענבים
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
ענביםענבים
9
להביא 5 כוסות ענבים ללא זרעים, 1 כוס סוכר, מיץ של 1/2 לימון 2 כפות מים לרתיחה במחבת רחבה על חום גבוה. לבשל, לערבב, עד סירופ, 30 דקות. את החום, מערבבים 1 כפית וניל 3/4 כוס שקדים קצוצים; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
ענבים ללא זרעיםענבים ללא זרעים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
זיגוג כתום
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
11
חום 3/4 כוס מרמלדה תפוזים, 1/4 כוס מים, 2 כפות מיץ לימון קמצוץ של מלח במחבת מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב, עד התחמם.
מרכיבים שתצטרך
מרמלדה כתומהמרמלדה כתומה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הסר מהחום וקצף ב 4 כפות חמאה קרה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
קרם-תפוח להתענג
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
14
מבשלים 3 תפוחים קלופים קצוצים במחבת עם 2 כפות חמאה על אש בינונית גבוהה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
הוסף 1/3 כוס חמוציות, 1/4 כוס סוכר, 1 כוס סיידר תפוחים, 1 פיצול וניל שעועית 1 רצועת כתום גרידה. מבשלים עד סירופ, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
גרידה כתומהגרידה כתומה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
16
צילום: אנה ויליאמס