קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ופל חמאה חום

ופל חמאה חום
וופל חמאה חום יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך מלח כשר, חמאה, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו חמאה חומה בננה וופלים, וופלים חומים-חמאה Yeasted, ו וואפלי דלעת חמאה חומים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את החמאה החומה: להמיס את החמאה בסיר קטן על חום בינוני. קוק, מסובב את המחבת, עד שחום קל, 8 עד 12 דקות. דלגו על כל קצף, הניחו בצד את החמאה החומה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הפוך את הבלילה: חם 1/2 כוס חלב בסיר קטן על אש נמוכה עד שהוא מגיע על 110 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מעבירים לקערה גדולה ומפזרים בשמרים (לא מערבבים). להפריש עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לטאטא ב 1/3 כוס של החמאה החומה, שומר את השאר לחמאת ברזל הוופל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
לטאטא בקמח, סוכר, 1 כפית מלח ואת הנותרים 2 כוסות חלב. מכסים בניילון נצמד ומניחים לעלות בין לילה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מחממים התנור ל 250 מעלות F. מחממים מגהץ ופל; מברשת עם חמאה חומה שמורה. מערבבים את הביצים וסודה לשתייה לתוך הבלילה. כפית 1/2 עד 1/3 גביע הבלילה לתוך ופל ברזל ומבשלים עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מעבירים לתבנית אפייה ומתחממים בתנור בזמן שאתם מכינים את השאר. למעלה לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
קומפוט ענבים
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
ענביםענבים
9
להביא 5 כוסות ענבים ללא זרעים, 1 כוס סוכר, מיץ של 1/2 לימון 2 כפות מים לרתיחה במחבת רחבה על חום גבוה. לבשל, לערבב, עד סירופ, 30 דקות. את החום, מערבבים 1 כפית וניל 3/4 כוס שקדים קצוצים; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
ענבים ללא זרעיםענבים ללא זרעים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
זיגוג כתום
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
11
חום 3/4 כוס מרמלדה תפוזים, 1/4 כוס מים, 2 כפות מיץ לימון קמצוץ של מלח במחבת מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב, עד התחמם.
מרכיבים שתצטרך
מרמלדה כתומהמרמלדה כתומה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
הסר מהחום וקצף ב 4 כפות חמאה קרה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
קרם-תפוח להתענג
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
14
מבשלים 3 תפוחים קלופים קצוצים במחבת עם 2 כפות חמאה על אש בינונית גבוהה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
הוסף 1/3 כוס חמוציות, 1/4 כוס סוכר, 1 כוס סיידר תפוחים, 1 פיצול וניל שעועית 1 רצועת כתום גרידה. מבשלים עד סירופ, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
16
צילום: אנה ויליאמס