קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות3
ציון בריאות55
מגזין

זה הרבה יותר טוב מהודו של חג ההודיה.

זה הרבה יותר טוב מהודו של חג ההודיה.
זה הרבה יותר טוב מאשר חג ההודיה טורקיה טורקיה טורקיה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 1487 קלוריות, 137 גר' של חלבון, ו 94g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם שמן זית, בצל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו חג ההודיה טורקיה שאריות אושר: הודו Mac-And-Cheeslets, שאריות הודו חג ההודיה-עוטפת טורקיה, ו תרנגול הודו הודו (עם שאריות תרנגול הודו לחג ההודיה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
יוצקים את שמן הזית למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
מניחים את רגלי טורקיה לתוך השמן; להפוך את הרגליים על כמה פעמים מעיל עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
שמן בישולשמן בישול
4
מפזרים כל רגל עם מלח, פלפל שחור, טימין; למשוך את העלים מ 3 ענפים של רוזמרין ומפזרים על רגלי טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
רוזמריןרוזמרין
טימיןטימין
מלחמלח
5
מניחים את 3 הענפים הנותרים של רוזמרין סביב הרגליים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
שמן בישולשמן בישול
6
מניחים חתיכות חמאה על הרגליים; מפזרים כל רגל עם שום לפזר את הבצל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
צולים את הרגליים בתנור שחומם מראש עד שעור תרנגול ההודו משחימים והמיצים פועלים ברור, 1 1/2 עד 2 שעות, צולים כל 20 דקות. להפחית את החום ל 300 מעלות F (150 מעלות C) ולהפוך את הרגליים מעל במחבת. צלי במשך 1 שעה, צולה כל 20 דקות. להפחית את חום התנור ל 200 מעלות F (95 מעלות C) ולצלות עד העור הוא חום זהוב, על 1 יותר שעה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
הסר את רגלי ההודו למגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
9
כדי להפוך את הרוטב, להעביר את המחבת צלייה עם השמן וטפטוף לצורב להגדיר על חום בינוני; לטאטא ביין הבישול וסוכר חום, ערבוב עד הסוכר מומס. השתמש במקצף כדי לגרד ולהמיס כל חתיכות טעם חומות שנותרו בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
רוטברוטב
סוכרסוכר
ייןיין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מקציףמקציף
10
מקציפים בקמח, קצת בכל פעם, ומערבבים עד שהקמח משולב בצורה חלקה בתערובת; יוצקים את ציר העוף ומקציפים כל הזמן עד שהרוטב מגיע לרתיחה ומתעבה, כ -5 דקות. מערבבים ברוטב בראונינג רוטב; מאפשרים לרוטב להתבשל במשך 3 עד 5 דקות ומגישים עם רגלי טורקיה קלויות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב בראונינגרוטב בראונינג
ציר עוףציר עוף
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף