הספגטי של השרמוטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 415 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אנשובי, שמן זית, ספגטי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 85%. נסו צומת ספגטי: הספגטי של 4 דולר שטעמו כמעט כמו הספגטי של 24 דולר מבנו של רוי צ'וי בלוס אנג' לס, ארוחת ערב הערב: ספגטי אלה בוסקיולה (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות), ו ספגטי אגליו, אוליו אי פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית ופלפלי צ' ילי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו סיר מים גדול, לפסטה, לרתיחה על אש בינונית, אם כי אינכם צריכים להתחיל ברוטב עד שהמים רותחים די טוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
יוצקים את השמן למחבת רחבה ורדודה, לתנור הולנדי או לווק, ומניחים אותו על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את האנשובי ומבשלים כ -3 דקות, לוחצים ודוחפים בעזרת כף עץ, עד שהאנשובי כמעט "נמס".
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום או הג ' לפנוס ומבשלים תוך ערבוב עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 תפוז, גרידה
5
זה כנראה השלב בו תרצו להמליח את המים הרותחים ולהוסיף את הספגטי לבישול, בהתאם להוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
חוזרים לרוטב, מוסיפים לסיר עם האנשובי את העגבניות, הזיתים והצלפים ומבשלים כ -10 דקות תוך ערבוב מדי פעם, עד אז הוא יתעבה מעט. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
רגע לפני שהפסטה מוכנה, מוציאים ושומרים על כוס אספרסו מלאה במי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
8
כשהפסטה מבושלת לפי הצורך, מסננים ומוסיפים את הספגטי לרוטב העגבניות, מוסיפים מעט מי פסטה שמורים, במידת הצורך, כדי לעזור למזג את הרוטב. מפזרים פטרוזיליה קצוצה, אם יש קצת ביד, ומגישים בסגנון רופף, רצוי עם סיגריה לא מסוננת מהודקת בין שפתיים צבועות ארגמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ספגטי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
הרוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
מעבירים את הרוטב לקערה לא מתכתית להתקררות, ואז מכסים ומכניסים למקרר בהקדם האפשרי. מחממים בעדינות בסיר גדול, במחבת או בווק, תוך ערבוב מדי פעם, עד שצנרת חמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
1
ניתן להקפיא את הרוטב המקורר בכלי הניתן לסגירה חוזרת עד 3 חודשים. להפשיר לילה במקרר ולחמם מחדש כאמור.