זמן חג המולד ביצה נוג
זמן חג המולד ביצה נוג דורש בערך 4 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 221 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 15 אוהדים. אם יש לכם אגוז מוסקט, ביצים, סוכר מגורען וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. חג המולד יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמשקה ידידותי מאוד לתקציב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 36%, המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: חג המולד דל פחמימות ביצה נוג, בוקר חג המולד ביצה נוג מאפינס, ו ביצה-לא נוג.
הוראות
בסיר גדול מקציפים יחד ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים מקלות קינמון, אגוז מוסקט, מייס וציפורן; מניחים על אש בינונית ומקציפים בעדינות כ -10 דקות או עד שיש לתערובת בועות קטנות סביב קצה התבנית והמדחום מגיע ל -160 מעלות צלזיוס (71 מעלות צלזיוס).
מסירים מהאש ויוצקים דרך מסננת רשת דקה לקערה גדולה.
מקציפים רום (אם רוצים) ומכסים בניילון, ישירות על פני השטח, ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות או עד 2 ימים.
כאשר מוכן לשרת, מפזרים קינמון, אם תרצה.