זרעי דלעת סופר טעים
זרעי דלעת טעים סופר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 157 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, מלח, זרעי דלעת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-182 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סלסה סופר טעים, רוטב טרטר טעים וסופר קל, ו סופר פשוט, אבל הו כל כך טעים מרק עגבניות.
הוראות
נקה זרעי דלעת של כל עיסת דלעת ולשטוף. למלא קערה עם מים מומלחים קלות להשרות את זרעי דלעת במשך 2 שעות.
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום nonstick (כגון ריינולדס®).
מסננים זרעים מתייבשים עם מגבות נייר.
מערבבים חמאה מומסת, רוטב ווסטרשייר, מלח, ואבקת שום בקערה, וזורקים את הזרעים בתערובת החמאה המנוסה עד מצופה.
מורחים זרעים על תבנית אפייה מוכנה בשכבה אחת.
אופים בתנור שחומם מראש עד זרעים הם פריכים וזהב חום, על 1 שעה; מערבבים ולהפוך זרעים כל 15 דקות.