קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות19
מגזין

חבילה-סלמון עלום עם מיונז הרבי

חבילה-סלמון עלום עם מיונז הרבי
אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון עלום מנייר עם הרבי מאיו, סלמון מבושל עם מיונז לימון, ו סלמון מבושל קר עם מיונז עשבי תיבול.

הוראות

1
פילה הסלמון צריך להיות חסר עור וחסר עצמות, אז אם אתה לא יכול לקבל את מוכר הדגים שלך כדי לעשות את זה, אתה תצטרך לעשות את זה בעצמך: כדי להסיר את עצמות הסיכה, ללטף את היד לאורך הצד הבשר של הפילה ולהשתמש פינצטה או צבת כדי למשוך את כל עצמות אתה נתקל. לאחר מכן, כדי להסיר את העור, אתהצריך סכין חדה מאוד, רצוי סכין פילינג. קחו כל פילה בתורו והניחו את צד העור על הלוח עם הקצה הצר ביותר הפונה אליכם. החלק את הסכין שלך בין העור והבשר מקצה הזנב, ולנענע את הסכין שלך כדי לשחרר ולמשוך את העור. בחוזקה לאחוז בעור הזנב יש לך התרופף, עובד הרחק מעצמך, לחתוך לאורך אורך הדג, תוך הזזת הסכין מצד לצד. שמור על להב הסכין שלך שטוח וקרוב לעור ככל האפשר כדי לא להשאיר שום בשר על העור. חזור עם הפילה השני.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
קח גיליון גדול מאוד של רדיד רחב במיוחד (נייר טורקיה עובד היטב), מברשת קלות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מניחים פילה סלמון אחד על נייר כסף לפזר על לימונים פרוסים, שמיר וחצי שומר, ואת העונה בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מניחים את פילה הסלמון השני על גבי, כיפת צד למעלה. מתבלים ומטפטפים עם היין.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
למעלה עם גיליון שני של נייר משומן לקפל את הקצוות כדי לצרף את הסלמון בחבילה. הפוך את החבילה די רופפת כך שיש מקום לאדים. הרם על מגש אפייה גדול ומבשל עבור 1 hr ולאחר מכן להסיר ולאפשר לנוח בסכל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
בעוד הסלמון מבשל, להכין את המיונז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
8
מניחים את החלמונים ואת החרדל בקערה בינונית, הוספת קמצוץ של מלח, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
יוצקים את השמן לתוך כד כפי שאתה צריך זרם קבוע מבוקר. בקצרה לטאטא את הביצים ולהתחיל לטפטף על השמן לאט מאוד, מתחיל עם כמה טיפות בכל פעם תוך לטאטא ברציפות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
המשך להוסיף שמן. כאשר המיונז מתחיל לבוא יחד, אתה יכול להוסיף את השמן מעט מהר יותר. המשך עד שכל הנפט יתווסף. אם המיונז מתקרש בכל נקודה, אתה יכול להציל אותו על ידי פיצוח חלמון אחר לתוך קערה נקייה וטאטא את מיונז מקושקש לתוך ביצה טרי. המשך לעשות זאת ולאחר מכן להוסיף כל שמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
כאשר המיונז שלך נעשה, לאט מערבבים בחומץ ומספיק מיץ לימון לטעמך להוסיף יותר אם אתה אוהב את זה די לימוני. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את העשבים הקצוצים. הישארו רגועים עד שהסלמון יהיה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
12
מערבבים את המלפפון עם חלק מהשמיר ושאר השומר. כאשר הסלמון נח, לחתוך את רדיד פתוח ולהשתמש בשתי פרוסות דגים להעביר בזהירות את הדגים מגש ארוך.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
מפזרים עם שמיר ומקשטים עם לחיים לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
14
מגישים עם מיונז הרבי וסלט מלפפון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.