חביתות מאכלי ים עם רוטב גבינה שמנת
אם יש לכם חמאה, שמנת כבדה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא משהו. נסו רוטב קוקטייל פירות ים שמנת, לזניה פירות ים עם רוטב לבן שמנת, ו רוטב חמאת לימון שמנת עבור דגים ופירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את המילוי על ידי ערבוב חרדל דיז ' ון לתוך מרק עוף בסיר עד מומס. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן מוסיפים 1/4 כוס קרם ו 2 כפות חמאה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד מופחת בחצי, ולאחר מכן מערבבים סרטנים וחסילונים; לשמור על חום חם מעל חום נמוך.
הכן את הרוטב על ידי התחממות 1/4 כוס שמנת, ו 1 כפית חרדל על חום בינוני. לאחר חם, להקציף את הגבינה מגורר, ואז העונה לפי הטעם עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל. שמור על חום נמוך.
להקציף ביצים, 1/4 כוס שמנת, מלח, ופלפל יחד עד חלקה.
מחממים מחבת שאינה מקל 8 אינץ ' מעל חום בינוני, ושמן קל עם ספריי בישול.
יוצקים 1/4 כוס של תערובת הביצים למחבת חמה, ומערבלים כדי להפוך שכבה דקה, אפילו של ביצה. מבשלים עד אש, ואז להעיף ולבשל עוד כמה שניות כדי המשרד בצד השני.
כדי להכין חביתות, כפית חלק מאכלי הים מילוי לחצי התחתון של כל חביתה.
מגישים 2 לאדם שטוף ברוטב צ ' דר.